Community

What happened to SUBURBIA event in Athens? Huge Scandal in Athens electronic music scene!

todayApril 21, 2024 152

Background
share close
AD

SUBURBIA is back!

SUBURBIA EDITION: WHITE DOVE
11052024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ηρθε η ώρα να σας δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα σας για το τι έχει συμβεί με το SUBURBIA. το τελευταίο διάστημα, ζητώντας σας ταυτόχρονα μια μεγάλη συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά και το μπέρδεμα που έχει δημιουργηθεί.

Θα διαπιστώσατε ότι δημιουργήθηκε ξαφνικά μια δεύτερη ομάδα στο Instagram με το όνομα SUBURBIA entertainment, χρησιμοποιώντας το λογότυπο μας. Μετα απο λίγες ημέρες και την αποστολή απο εμάς εξώδικης όχλησης (η οποία δεν απαντήθηκε ποτέ), η ομάδα αυτή κρατώντας το όνομα SUBURBIA άλλαξε ελαφρώς το λογότυπο για να πραγματοποιήσει την εκδήλωση “Allure of Anonimity”. Εκδηλωση που σαφώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το SUBURBIA.

Μετα την εκδήλωση αυτή και προφανώς με τη σωστή παροχή συμβουλών απο το δικηγόρο τους, εγκατέλειψαν το όνομα Suburbia, δημιούργησαν άλλη ομάδα και χρησιμοποιήσαν τους dj’s τους και άλλα μέλη της ομάδας τους για να σας παρασύρουν να εγγραφείτε στην καινούργια τους ομάδα. Καποιοι μάλιστα χωρίς κανένα ενδοιασμό ανάρτησαν post το οποίο σας παρακινούσε να διαγράψετε τα socials του SUBURBIA και να εγγραφείτε στη νεοσύστατη αυτή ομάδα!

Αρχικα να σας συστηθώ! Ειμαι ο Nicolas Dales CEO της εταιρίας ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ στην οποία ανήκει το project SUBURBIA. Αρκετοι απο εσάς με γνωρίζετε απο την παρουσία μου στο χώρο της ηλεκτρονικής σκηνής τα τελευταία 35 χρόνια ως Dj, ως διοργανωτή event αλλά και club manager.

Το SUBURBIA είναι ένα project το οποίο οραματίστηκα κατά τη διάρκεια της πανδημίας θέλοντας δημιουργήσω οπτικοακουστικό υλικό για να χρησιμοποιηθεί απο κρατικούς φορείς (όπως τα υπουργεία υγείας και τουρισμού) για να βοηθήσω με τον τρόπο μου την προβολή της Ελλαδας στο εξωτερικό όταν θα επιστρέφαμε στην “κανονικότητα”.

Λαμβανοντας τις απαραίτητες άδειες απο την Πολιτικη Προστασια αλλά και με την αρωγή του Υπουργειου Υγειας σε ότι αφορά τα μέτρα προστασίας (μάσκες, Covid tests κλπ), η εταιρία ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ξεκίνησε τις κινηματογραφήσεις μουσικών εκδηλώσεων με σκοπό να προβάλει σημαντικούς χώρους της Αττικης αλλά και την κουλτούρα της ηλεκτρονικής σκηνής της Ελλαδας στο εξωτερικό.

Η πρώτη εκδήλωση του SUBURBIA έγινε στο rooftop της εταιρίας ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ, με φόντο την Ακροπολη, με πολύ περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, όσους μας επέτρεψε η Πολιτικη Προστασια. Το project αγαπήθηκε αμέσως απο εσάς και μας στηρίξατε με την παρουσία σας ώστε να μπορέσουμε να δημιουργούμε όλο και μεγαλυτέρα και σαφώς ακριβότερα projects.

Το SUBURBIA πολύ γρήγορα έγινε θεσμός στην ηλεκτρονική σκηνή της Ελλαδας κάτι που έδωσε τη δύναμη στην ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ να καταφέρει να διοργανώσει για πρώτη φορά στην χρονικά, μουσική εκδήλωση στο περιστύλιο του Ζαπείου, κάτι που ακόμη και σαν σκέψη ήταν αδιανόητη!

Ο επόμενος στόχος μου ήταν το SUBURBIA να καταφέρει να ταξιδέψει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην καρδιά της ηλεκτρονικής σκηνής, στην Ιμπιζα. Βασικος στόχος ήταν πλέον να αναδείξουμε την ποιότητα των event μας στο εξωτερικό αλλά και να δημιουργήσουμε μια σύνδεση των δυο κορυφαίων τουριστικών προορισμών του πλανήτη, την Ιμπιζα και τη Μυκονο.

Κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για την επίτευξη αυτού του στόχου, διαγνώστηκα με όγκο στο στομάχι και έπρεπε άμεσα να κάνω επέμβαση. Η επέμβαση έγινε, όμως στην πορεία είχα κάποιες επιπλοκές, κατάσταση που που δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω για κάποιο διάστημα τις εκδηλώσεις, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα στους συνεργάτες μου την προσωρινή παύση του SUBURBIA. Ετσι πέρασα ένα μεγάλο διάστημα ανάρρωσης στην μητέρα μου στο Βέλγιο και στη συνέχεια στο σπίτι μου στην Ιμπιζα, θέτοντας τον εαυτό μου εκτός απ όλα social media.

Αυτη μου την κατάσταση εκμεταλλεύτηκε ο πιο κοντινός μου συνεργάτης και πρώην καλύτερος μου φίλος ( ονόματα θ ανακοινωθούν συντομα) και πίσω απο την πλάτη μου (όσο εγώ βρισκόμουν σε ανάρρωση), δημιούργησε ατομική επιχείρηση με τη σύντροφο του, χρησιμοποιώντας το όνομα SUBURBIA και επιχειρώντας προσπάθεια κατοχύρωσης προς όφελος τους το original, ήδη κατοχυρωμένο πανευρωπαικά λογότυπο του SUBURBIA απο τη εταιρία ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ! Οταν το αντιληφθήκαμε, ο δικηγόρος της ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ έκανε άμεσα ανακοπή της αίτησης κατοχύρωσης τους, η οποία έγινε φυσικά δεκτή απο τον ΟΒΙ (Οργανισμο Βιομηχανικης Ιδιοκτησιας). Η συζήτηση ενώπιον  της  Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων (ΔΕΣ), έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβριου 2024.

Η δράση του πρώην συνεργάτη μου αλλά και της συντρόφου του στην οποία ανήκει η ατομική επιχείρηση με το όνομα SUBURBIA δεν σταμάτησε εκεί. Χωρίς καμία άδεια απο την εταιρία ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ, ξεκίνησαν μια σειρά εκδηλώσεων με το όνομα αλλά και το λογότυπο του SUBURBIA, κάτι που λόγο της κατάστασης της υγείας μου, μπορούσα απλά και μόνο να παρακολουθήσω χωρίς να έχω τη δύναμη ν αντιδράσω.

Ετσι διοργάνωσαν 5 εκδηλώσεις με την ονομασία και το λογότυπο του SUBURBIA εισπράττοντας χρήματα και προϊόν απο χορηγούς αλλά και εκδίδοντας εισιτήρια σε συνεργασία με πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων, εισπράττοντας σημαντικά ποσα.

Το χειρότερο ήταν ότι χωρίς κανένα σεβασμό απέναντι σας και για λόγους μεγιστοποίησης του κέρδους τους, υποβάθμισαν σημαντικά την ποιότητα του SUBURBIA. Ηταν πολλά τα αναπάντητα παράπονα σας τα οποία πρόσφατα διάβασα στα inbox των social media του SUBURBIA τα οποία έχω δημιουργήσει εγώ για λογαριασμό της εταιρίας ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ και που χρησιμοποιούσαν για προσωπικό τους όφελος. Κακη ποιότητα του ήχου και των visuals, βρόμικες τουαλέτες, γενική έλλειψη οργάνωσης, επανάληψη προηγούμενων projects, επιλογή φτηνών και ακατάλληλων χώρων και άλλα πολλα.

Επισης αλλοίωσαν το βασικό concept του Suburbia μετατρέποντας το απο μια “ φωτεινή” και ταυτόχρονα ακριβή εκδήλωση σε εμβληματικούς χώρους, σε ένα σκοτεινό Fetish Party, όπως οι ίδιοι την αποκαλούν σε πρόσφατο email που απέστειλαν. Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα Fetish Fantasies, απλά το original concept του SUBURBIA είναι εντελώς διαφορετικό.

Το email αυτό το απέστειλαν πρόσφατα σε ΟΛΗ τη λίστα των πελατών του Suburbia που κατέχει αυτή η εταιρία πώλησης εισιτηρίων με την οποία συνεργάζονται, καταπατώντας του βασικούς νόμους του GDPR. Χρησιμοποίησαν δηλαδή τα αποθηκευμένα στους servers της πλατφόρμας τους, προσωπικά σας δεδομένα για να προωθήσουν άλλη εταιρία και άλλο project το οποίο δεν έχει στη διάθεση του κανένα δεδομένο, μιας και δεν έχει ακόμη διοργανώσει κανένα event με την καινούργια ονομασία την οποία και προώθησαν. Γι αυτό το λόγο, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα καταγγείλουμε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα την πράξη αυτή απο την εταιρίας πώλησης εισιτηρίων. Οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ σοβαρές και οι αποδείξεις που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιαμφισβήτητες.

Το SUBURBIA, απο μια εκδήλωση 2400 ατόμων σε μια υπερπαραγωγή στις αποθήκες του ΟΛΠ στον Πειραια, κατέληξε να είναι ένα μικρό παρακμιακό πάρτι σε αποθήκη. Πολυ λογικό μιας και οι περισσότεροι “παλιοί” συμμετέχοντες του γύρισαν την πλάτη μιας και δεν συναντούσαν πλέον την υψηλή ποιότητα που τους είχε προσφέρει η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ και η ομάδα της.

Ο δικηγόρος της εταιρίας ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ, της οποίας προϊόν αποτελεί το SUBURBIA, θ αποστείλει την επομένη εβδομάδα αγωγές και μηνύσεις κατά όλων αυτών που συμμετείχαν σε όλη αυτή τη δράση εις βάρος της. Τοτε πλέον θα μπορέσουμε να προβούμε σε ανακοινώσεις και δελτία τύπου πανευρωπαικά, για να προστατεύσουμε το SUBURBIA και για να επανέλθουμε και εμείς στην “κανονικότητα” μας, με εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας, όπως σας είχαμε συνηθίσει.

Ζητω δημόσια συγνώμη για όλο αυτό που έχει συμβεί αντιλαμβανόμενος την απογοήτευση πολλών απο εσάς, αλλά και για την αναγκαστική εξαφάνιση μου απο όλες τις δραστηριότητες μου για πάνω απο 10 μήνες. Ολο αυτό που μου συνέβη με έκανε ν αποχωρήσω απο οποιαδήποτε μορφή κοινωνικότητας, αφήνοντας παράλληλα αναπάντητα ερωτήματα αλλά και αρνητικά σχόλια και κουτσομπολιά εις βάρος έμενα και της εταιρίας μου.

Ανυπομονω να σας ξαναδώ όλους στις 11 Μαιου στο αναγεννημένο SUBURBIA σ έναν εκπληκτικό χώρο, σε συνεργασία με μια απο τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής της χώρας μας και με τη συμμετοχή των καλύτερων Dj’ s της Αθηνας. Ειμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε το μεγαλύτερο και καλύτερο SUBURBIA που έχουμε κάνει, πάντα σύμφωνα με τις αξίες που υποστηρίζουμε απο την πρώτη στιγμή!

Peace, Love, Unity and Respect.

Για προκρατήσεις early bird tickets αλλά και τραπεζιών θα σας αναρτήσουμε αύριο σύνδεσμο στα social media της ομάδας μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Nicolas Dales – Suburbia.

 

What happened to SUBURBIA event in Athens? Huge Scandal in The Athens electronic scene!

AD

Written by: AIT

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

AD